Mlýnek Mahlkönig X54, skvělý parťák do vaší domácnosti.

15. 2. 2024

Na našem eshopu nově naleznete skvělé mlýnky Mahlkönig ve třech barevných provedení. Pro tuto značku mlýnků jsme se nově stali distributory pro Českou republiku. Přečtěte si článek o domácí verzi X54 home.

Mlýnek Mahlkonig X54 Home: preciznost a kvalita v domácnosti

V dnešní době, kdy se káva stala neodmyslitelnou součástí našeho každodenního života, jsou technologické inovace stále více zaměřeny na poskytování maximální kontroly uživatelům nad procesem přípravy kávy přímo v jejich domovech. Mlýnky na kávu od renomované společnosti Mahlkönig reprezentují vrcholnou kvalitu a inovační přístup. Zkušení inženýři s pečlivostí vybírají pouze nejkvalitnější materiály, které reprezentují značku Mahlkonig. Díky svému bezkonkurenčnímu výkonu a vynikajícím výsledkům mletí si tato firma získala důvěru profesionálních baristů po celém světě. Proto byl vytvořen mlýnek Mahlkonig X54 Home, aby přinesl prvotřídní kvalitu i do domácího prostředí.

Precizní mletí pro perfektní chuť kávy

Mlýnek Mahlkonig X54 Home je vybavený výkonným mlecím motorem a nerezovými kameny o průměru 54mm. Tato konfigurace zajišťuje konzistentní mletí kávy s optimální chutí a aromatickým profilem v šálku. Změna hrubosti mletí není pro tento mlýnek žádný problém. Jestli si ráno dopřejete jemně mletou kávu na espresso a odpoledne hrubší mletí pro french press, poskytne vám mlýnek optimální výsledky. K tomu všemu je mletí velmi tiché s hlučností pouze  < 70 dB(A).

Elegantní design a materiálová kvalita

Diskrétní ovládací prvky a LED podsvícení dodávají mlýnku sofistikovaný vzhled. Mlýnek Mahlkonig X54 Home si zachovává svou praktičnost a zároveň přináší estetický rozměr do každé domácnosti. Kombinace nerezové oceli a moderního designu vytváří zařízení, které není pouze nástrojem pro přípravu kávy, ale také designovým prvkem, který oživí každou kuchyni. A pozor, tento mlýnek s vámi vydrží opravdu dlouho. Motor modelu X54 má životnost 25 000+ záběrů, což znamená, že mlýnek vydrží 30 let při dvou mletí denně.

Intuitivní ovládání a praktické funkce

Na Led displeji je ovládání mlýnku velmi intuitivní a lze využít až čtyři časové předvolby s manuálním režimem mletí. S možností přesného nastavení hrubosti mletí a snadným ovládáním je tento mlýnek vhodný pro široké spektrum uživatelů, od začátečníků po kávové znalce.  Vyměnitelné přední části si můžete zvolit podle toho, jestli chcete mlít přímo do vašeho portafiltru nebo si zvolíte spíše mletí na filtr a melete do nerezové nádoby, kterou naleznete jako součást balení. Výměna předních částí trvá pouhé sekundy.

Jednoduchá údržba a čištění

Pro uživatele, kteří si cení praktičnosti, nabízí Mlýnek Mahlkonig X54 Home také jednoduchou údržbu. Odnímatelné díly umožňují snadné čištění a udržování optimálního stavu zařízení. To vše přispívá k dlouhé životnosti a konzistentnímu výkonu mlýnku.

O firmě Mahlkonig:

Mahlkönig, se svým působivým dědictvím založeným v roce 1924 v Německu, vyniká jako přední výrobce kávomlýnků. Proslulý svým precizním inženýrstvím a nekompromisním závazkem kvalitě, Mahlkönig se stává synonymem pro vynikající mletí kávy. Jejich produkty spojují tradici s moderními technologiemi a jsou výsledkem spolupráce se špičkovými baristy. Mahlkönig neustále posouvá hranice inovací, přičemž nové modely, jako je Mahlkönig X54 Home, přináší špičkový výkon přímo do domácností a spojuje eleganci s excelencí v každém mletí zrnka kávy.

Co tedy řici závěrem?

Myslíme si, že mlýnek Mahlkonig X54 Home není pouze spotřebičem, ale opravdovým každodenním parťákem. Jeho inženýrská preciznost, elegantní design a praktické funkce společně tvoří zařízení, jež je stvořeno pro milovníky kávy, kteří si cení kvality a estetiky. Přineste si do své domácnosti vrcholovou technologii a užijte si každý šálek s Mlýnkem Mahlkonig X54 Home – králem mezi domácími mlýnky.

Technické údaje:

  • Nastavení dávek: sekundy
  • Výkon: 230W
  • Typ kamenů: ploché
  • Průměr kamenů: 54 mm, ocel
  • Otáčky: 1050/min
  • Obsah zásobníku na zrnkovou kávu: 500g
  • Váha: 5,1kg
  • Rozměry: šířka:190mm, výška: 430mm, hloubka: 280mm

 

Co najdete v balení?

  • Mlýnek
  • Zásobník
  • Víko
  • Nástavec na portafiltr
  • Nástavec na filtrování kávy
  • Kovová nádoba na mletou kávu
  • Manuál

 

Zpět na články