O kávě Trucillo

trucillo

Pro naši kávu pečlivě vybíráme nejkvalitnější zrna kávy Arabica a Robusta. Přidáme špetku vášně, míchanou s bohatými zkušenostmi a tím je docíleno té správné kombinace. Výsledkem je unikátní směs, něco výjimečného, co ocení opravdoví znalci. Zrna do naší kávy jsou vybírána s nejvyšší opatrností. Pouze ta zrna, která jsou celá a úplně zralá projdou testem.

Intenzivního aroma je docíleno za pomoci pražení starodávným způsobem, za pomoci naší technologie up-to-the-minute je docíleno skvělé vůně!

Plná chuť a vůně kávy v kombinaci s elegancí docílí toho, že chuťové pohárky reagují okamžitě na aroma. Tento výjimečný pocit nezapomenutelné chutě přetrvává až do konce.

Hedvábnost a hladkost kávy se sametovou pěnou je  jedinečná pro naše espresso. Jsou důkazem péče a výzkumu, které předáváme do naší výroby.

Náš tým designérů vytvořil okouzlující doplňky pro servírování a prezentaci naší kávy k dokonalosti. Nesrovnatelná káva si zaslouží nejatraktivnější šálek pro představení, posuďte sami.

Historie Trucillo

Příběh společnosti Trucillo začíná v Neapoli v roce 1950, kde Cesare Trucillo pracoval v přístavu a vykládal kávová zrna z lodí. Setkával se zde s nejlepšími obchodníky a dovozci kávy, brzy s nimi navázal bližší spolupráci.

V té době pociťuje Cesare Trucillo stále silnější vášeň ke kávě. Jeho entuziasmus sdílela celá rodina, zvláště jeho tři synové: Umberto, Matteo a Vittorio. Vztah ke kávě a odhodlání pracovat se stalo důvodem k založení firmy Caffé Moka Salerno. Ta se velmi rychle začala prosazovat na trhu a získávala respekt mezi italskými kávovými společnostmi.

Od roku 1980 stojí v čele společnosti Matteo Trucillo – syn zakladatele. Ten dal společnosti nový šmrnc. Spojil dva principy – silnou tradici a inovaci. Například změnil název firmy z původního Caffé Moka Salerno na Caffé Trucillo. To on dodal společnosti identitu a transparentnost. A díky němu se jméno Trucillo stává synonynem kvalitního italského espressa.

Matteo Trucillo

Celé své dětství jsem strávil v opojné vůni kávového aroma. Usmívající se lidé kolem mně, jež měli plné ruce práce mě inspirovali a probudili ve mně nadšení a lásku k espressu, která se postupně stala ohromnou rodinnou tradicí.

Dnes celá naše rodina pracuje se stejným zapálením pro kávu stejně jako pracoval náš otec před více než půl stoletím.

Náš cíl se nikdy nezmění: rozšiřovat kulturu espressa produkováním kávy té nejvyšší kvality. To je mise celé naší velké rodiny a společnosti „Caffé Trucillo“. Neboť naše vášeň pro kávu nebude nikdy vyčerpána a vrcholu nebude nikdy dosaženo.