Nicaragua / La Marcela

Výběrová káva / 100% arabika

Farma La Marcela se nachází v regionu Dipilto v Nikarague v nadmořské výšce 1200 - 1350 m.n.m. Farma leží téměř na hranici s Hondurasem. Farma oplívá nádhernou faunou a florou. Mario, majitel farmy, pěstuje mimo jiné také odrůdy Pacamara, Maracaturra, Caturra, Borbon, Catuai a Catimor. Zrnka se po sběru dováží do malého zpracovatelského závodu Cafetos de Segovia, o který se starají sestry Ana a Martha Albir. Především ony se zasloužili v této oblasti o zvýšení kvality produkované kávy. Od farmářů vykupují jen zralé třešně, které pak pod pečlivým dohledem zpracovávají a třídí.

Káva je zpracována honey metodou. Zpracování této kávy začíná sušením na vyvýšených postelích ve stínu po dobu 5 - 6 dnů a poté se přosouvá na slunce. Sušení kávy ve stínu je nezbytné a to především díky silnému sluníčku. Káva je obracená každé 3 až 4 hodiny.

Vyberte si variantu

Dostupnost produktu: Není skladem
233 Kč včetně DPH
Tento produkt není možné zakoupit.
Ideální využití Espresso - Filtr
Chuťová charakteristika Černý bez - Hroznové víno - Meruňka
Druh Arabika
Metoda zpracování Honey
Odrůda Maracaturra
Acidita Střední
Země původu Nicaragua, La Marcela ( Dipilto )

Proč nakupovat u nás?

Doprava zdarma

Při objednání zboží nad 2000 Kč je doprava na nás.

Záruka vrácení peněz

V případě, že objednávka nesplní vaše očekávání, vrátíme Vám peníze v plné výši.

Vše skladem

Vaše spokojenost na prvním místě. U nás nečekáte na naskladnění produktů.