Stejná chuť, kterou milujete, nyní v novém dárkovém balení.

16. 3. 2024

Nově u nás najdete dárková balení našich sypaných čajů MIA tea, kterými můžete udělat radost svým blízkým. A to není vše, také v naší nabídce najdete Chai latte v bio kvalitě.

Dárkové balení v novém provedení

Na našem e-shopu jsou k dispozici přepracované dárkové balení s čaji, které můžete darovat sami sobě nebo svým blízkým. Pokud pátráte po ideálním dárku pro čajového nadšence, nemusíte hledat dál! Rozšířili jsme naši nabídku o dárková balení obsahující lahodné čaje, která jsou zárukou potěšení pro každého, kdo si rád dopřeje okamžik klidu.  V nabídce naleznete široký výběr čajů, aby každý milovník mohl najít něco, co mu zahřeje srdce. Od tradičních černých čajů po exotické bylinné směsi, máme něco pro každou chuťovou buňku a náladu. Ať už si oblíbíte klidný zelený čaj, osvěžující ovocný čaj nebo uklidňující bylinný čaj, v našem sortimentu najdete přesně to, co hledáte.

A jaké čaje jsou nejoblíbenější?

Tango mango
Zelený čaj / 100g tin

 

Goji berry
Ovocný čaj / 100g tin

Chai latte 

Ale to není všechno! Kromě našich dárkových tubusů s čaji jsme také rozšířili naši nabídku o nové produkty - chai latte masala a mumbai, které jsou certifikovány jako bio. Toto lahodné chai latte, plné exotických chutí, je zabaleno ve stejně elegantních tubusech a přináší chuť Indie přímo do vašeho šálku. Ať už preferujete kořeněnou a pikantní chuť chai latte masala nebo nasládlou vanilkovou chuť mumbai, tyto nové produkty určitě oslní vaše chuťové buňky.

Chai Latte Mumbai Bio
Vanilka, 250g

Nezmeškejte příležitost dopřát si i svým blízkým kvalitní produkty. Udělejte si objednávku přímo na našem e-shopu a přiveďte do svého života kousek luxusu ve formě lahodných čajů a chai latte. Vaše chuťové buňky vám budou vděčné!

Kupte jednou a už jen doplňujte

Co dělat, až dojde k poslednímu šálku čaje? Tubus nevyhazujte, ale doplňte. Po vyprázdnění tubusu jej můžete znovu naplnit další porcí čaje, který je u nás dostupný samostatně ve stogramových sáčcích v sekci "Sypaný čaj".

Všechny naše druhy můžete prozkoumat zde: dárkové balení.

 

Zpět na články