Informace
Příprava: Pro nejlepší výsledky je potřeba prášek důkladně promíchat lžičkou nebo malým šlehačem na mléko. Mléko musí být dostatečně horké, ideálně 60-70 °C
Složení: Kakaový prášek (64 %), cukr.Kakaová sušina: minimálně 64 %.
Alergeny: vyrobeno v závodě zpracovávajícím ořechy, sóju, lepek a arašídy.

Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee
Novinka
Espresso

Honduras, Comsa
Sladké a sametové espresso, 250g
Novinka
Speciální edice
Filtrovaná káva

Indonésie, Mt. Agropuro
Plný a exotický filtr, 250g
Filtrovaná káva

Rwanda, Kageyo
Lehký a ovocný filtr, 250g
Espresso

Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g
Espresso
