Brew bag z Keni: Čistá chuť z Kamwangi
Postup přípravy:
- Zalijte sáček 180 ml vody o teplotě 95°C.
- Ponořujte sáček na 20-30 sekund pro uvolnění chuti.
- Louhujte sáček 5 minut pro perfektní chuť.
Obsah balení:
7x sáček s kávou (12g).
Káva
Kamwangi je největší zpracovatelská stanice družstva New Ngariama v keňském okrese Kirinyaga. Nachází se na úpatí Mt. Kenya v nadmořské výšce 1 610 m. Družstvo provozuje tři stanice – Kamwangi, Kainumui a Kiamu a spolupracuje s přibližně 1 500 farmáři. Ti pěstují odrůdy Ruiru 11, SL28 a Batian až do 1 800 m n. m. Kamwangi se dlouhodobě řadí mezi přední producenty špičkové keňské kávy.

Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee
Espresso

Etiopie, Arbegona
Čisté a svěží espresso, 250g
Novinka
Brew Bags

Keňa, Kamwangi
Brew Bags, 7x12g
Filtrovaná káva

Keňa, Kii AB
Šťavnatý a lehký filtr, 250g
Espresso

Honduras, Comsa
Sladké a sametové espresso, 250g
Filtrovaná káva

Etiopie, Gotiti
Lehký a svěží filtr, 250g
Espresso
