Brew bag z Keni: Čistá chuť z Kamwangi
Postup přípravy:
- Zalijte sáček 180 ml vody o teplotě 95°C.
- Ponořujte sáček na 20-30 sekund pro uvolnění chuti.
- Louhujte sáček 5 minut pro perfektní chuť.
Obsah balení:
7x sáček s kávou (12g).
Káva
Kamwangi je největší zpracovatelská stanice družstva New Ngariama v keňském okrese Kirinyaga. Nachází se na úpatí Mt. Kenya v nadmořské výšce 1 610 m. Družstvo provozuje tři stanice – Kamwangi, Kainumui a Kiamu a spolupracuje s přibližně 1 500 farmáři. Ti pěstují odrůdy Ruiru 11, SL28 a Batian až do 1 800 m n. m. Kamwangi se dlouhodobě řadí mezi přední producenty špičkové keňské kávy.

Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee
Novinka
Brew Bags

Keňa, Kamwangi
Brew Bags, 7x12g
Filtrovaná káva

Keňa, Kii AB
Šťavnatý a lehký filtr, 250g
Espresso

Honduras, Comsa
Sladké a sametové espresso, 250g
Filtrovaná káva

Etiopie, Gotiti
Lehký a svěží filtr, 250g
Espresso

Etiopie, Arbegona
Čisté a svěží espresso, 250g
Espresso

Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g
Espresso

Kolumbie, Argeny Rojas
Kapsle, 10ks
Speciální edice
Filtrovaná káva
