Brew bag z Keni: Čistá chuť z Kamwangi
Postup přípravy:
- Zalijte sáček 180 ml vody o teplotě 95°C.
- Ponořujte sáček na 20-30 sekund pro uvolnění chuti.
- Louhujte sáček 5 minut pro perfektní chuť.
Obsah balení:
7x sáček s kávou (12g).
Káva
Kamwangi je největší zpracovatelská stanice družstva New Ngariama v keňském okrese Kirinyaga. Nachází se na úpatí Mt. Kenya v nadmořské výšce 1 610 m. Družstvo provozuje tři stanice – Kamwangi, Kainumui a Kiamu a spolupracuje s přibližně 1 500 farmáři. Ti pěstují odrůdy Ruiru 11, SL28 a Batian až do 1 800 m n. m. Kamwangi se dlouhodobě řadí mezi přední producenty špičkové keňské kávy.
Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee
Espresso, Filtr
Vánoční speciál
Etiopie, Negele Gorbitu
Vánoční speciál, 250g
Mia Signature
Filtrovaná káva
Kolumbie, Dulce Misterio Geisha
Svěží a komplexní filtr, 200g
Filtrovaná káva
Guatemala, Los Suspiros
Sladký a elegantní filtr, 250g
Espresso
Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g
Espresso
Etiopie, Arbegona
Čisté a svěží espresso, 250g
Espresso
Guatemala, Qawale
Vyvážené a elegantní espresso, 250g
Novinka
Brew Bags