Za touto výjimečnou kávou stojí farmář Bang Silalahi a jeho komunita pěstitelů z oblasti Toba na Sumatře. Specializují se na produkci jednodruhových nanolotů z vlastní organicky certifikované farmy i od partnerských farmářů v okolí. Bang Silalahi je považován za průkopníka moderních a udržitelných postupů – se svým projektem začal v roce 2004 na jediném hektaru půdy jako součást výzkumu zaměřeného na rozvoj lokálního zemědělství.
Po ručním sběru a precizním třídění třešní následuje fermentace za kontrolovaných anaerobních podmínek, obohacená o přírodní jasmín. Během tohoto procesu se uvolňuje jemné květinové aroma, které kávová zrna přirozeně absorbují. Po fermentaci se káva promývá, suší zhruba 10–14 dní, vylupuje a několikrát třídí. Výsledkem je elegantní káva s delikátním florálním charakterem a výjimečnou čistotou v šálku.
Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee
Etiopie, Negele Gorbitu
Vánoční speciál, 250g
Kolumbie, Dulce Misterio Geisha
Svěží a komplexní filtr, 200g
Guatemala, Los Suspiros
Sladký a elegantní filtr, 250g
Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g
Etiopie, Arbegona
Čisté a svěží espresso, 250g
Guatemala, Qawale
Vyvážené a elegantní espresso, 250g