Informace
Příprava: Pro nejlepší výsledky je potřeba prášek důkladně promíchat. Mléko musí být dostatečně horké, ideálně 60-70 °C.
Složení: Cukr, kakaový prášek, hořká čokoláda (10 %) (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma: vanilka).Hořká čokoláda obsahuje kakaovou sušinu minimálně 53 %.
Alergeny: mléko; vyrobeno v závodě zpracovávajícím ořechy, sóju, lepek a arašídy.

Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee

Keňa, Kamwangi
Brew Bags, 7x12g

Keňa, Kii AB
Šťavnatý a lehký filtr, 250g

Honduras, Comsa
Sladké a sametové espresso, 250g

Etiopie, Gotiti
Lehký a svěží filtr, 250g

Etiopie, Arbegona
Čisté a svěží espresso, 250g

Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g

Kolumbie, Argeny Rojas
Kapsle, 10ks
