Informace
Příprava: Pro nejlepší výsledky je potřeba prášek důkladně promíchat. Mléko musí být dostatečně horké, ideálně 60-70 °C.
Složení: Cukr, kakaový prášek, hořká čokoláda (10 %) (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma: vanilka).Hořká čokoláda obsahuje kakaovou sušinu minimálně 53 %.
Alergeny: mléko; vyrobeno v závodě zpracovávajícím ořechy, sóju, lepek a arašídy.
Vyzkoušejte naše nejoblíbenější zrnka.
Káva Mia Coffee
Etiopie, Negele Gorbitu
Vánoční speciál, 250g
Kolumbie, Dulce Misterio Geisha
Svěží a komplexní filtr, 200g
Guatemala, Los Suspiros
Sladký a elegantní filtr, 250g
Brazílie, Minas Gerais
Sladké a plné espresso, 250g
Etiopie, Arbegona
Čisté a svěží espresso, 250g
Guatemala, Qawale
Vyvážené a elegantní espresso, 250g