Two Coffee Champs a nový E-shop pro SK

1. 6. 2024

Zúčastnili prestižního kávového festivalu Two Coffee Champs v Bratislavě. Dva dny plné inspirativních setkání a skvělých kávových zážitků nám přinesly nejen nové přátele, ale také příležitost představit náš nový eshop pro Slovensko.

Pražírna Mia Coffee na Kávovém Festivalu Two Coffee Champs v Bratislavě

Půlka května byla pro nás, tým Pražírny Mia Coffee z Liberce, naprosto výjimečná. Měli jsme tu čest zúčastnit se kávového festivalu Two Coffee Champs v Bratislavě, který se konal po dva dny a přinesl nám nezapomenutelné zážitky a nová přátelství.

Festival plný neobyčejných chutí

Festival Two Coffee Champs byl skvělou příležitostí nejen pro nás, ale především pro všechny milovníky kávy, kteří se zde mohli seznámit s nejnovějšími trendy, ochutnat různé druhy káv z celého světa a získat cenné znalosti od odborníků v oboru. Naše pražírna zde měla svůj stánek, kde jsme návštěvníkům představovali naše kávy. Mohli jste zde ochutnat na espressu Kolumbii Asobombo a také Papuu Novou Guineu, Baroida Natural. Na Filtru jste mohli ochutnat Keňu a také Indonésii, kterou jsme pro vás připravovali i v ledové variantě.

Během těchto dvou dnů jsme se setkali s mnoha nadšenými milovníky kávy, kteří se zajímali o celý kávy od pěstování až po samotné pražení. Bylo úžasné sledovat, jak lidé naši kávu nejen ochutnávají, ale také o ní diskutují a sdílejí své dojmy.

Nové obzory: Eshop pro Slovensko

Jedním z důležitých  momentů festivalu pro nás bylo oficiální spuštění našeho eshopu pro slovenský trh. Díky této příležitosti nyní mohou i zákazníci ze Slovenska snadno objednávat naše produkty online. Tento krok je pro nás velmi významný, protože nám umožňuje rozšířit naši komunitu a nabídnout naší kávu a čaj širšímu okruhu lidí.

Na našem eshopu najdete široký výběr našich káv, které jsou praženy s láskou a pečlivostí. Každý balíček, který odešleme, je pro nás příležitostí podělit se o radost z kvalitní kávy.

nakupovat můžete zde: www.miacoffee.sk

Těšíme se na další setkání

Festival Two Coffee Champs byl pro nás inspirativním zážitkem, který nám dal nejen možnost představit naši práci, ale také se setkat s mnoha úžasnými lidmi z kávového světa. Jsme vděční za každou příležitost, která nám umožňuje růst a zlepšovat se.

Děkujeme všem, kteří nás na festivalu navštívili, a těšíme se na další setkání – ať už na dalším festivalu, nebo prostřednictvím našeho nového eshopu.

 

Zpět na články